Nieuwbouw in Nuenen

Zou het niet fijn zijn om in Park Luistruik een nieuwbouwhuis of appartement te kunnen kopen? Lekker veilig wonen in de parkachtige omgeving waar kinderen lekker buiten spelen en jij rustig je hond kunt uitlaten? O ja en het is ook nog eens ideaal gelegen. Dicht bij het dorpscentrum en in Eindhoven ben je ook zo. Ideaal!

image alt

Wonen in Park Luistruik

Park Luistruik ligt op loopafstand van het dorpscentrum. Niet twee maar drie vliegen in één klap want je geniet van de voorzieningen om de hoek, de rustige woonomgeving én je bent zo op je werk in Eindhoven. Het nieuwe aanbod in Nuenen is een uitbreiding op een eerdere fase en de witte woningen en appartementen zijn ook weer in dezelfde architectuur. 

>> Bekijk de woningen in Park Luistruik

image alt

Trek je wandelschoenen aan

Woon je in Park Luistruik, dan woon je in een prachtige groene omgeving. Aan de noordwestkant van Nuenen ligt namelijk een groot bosgebied: Het Nuenens Broek. Je kunt hier fijne lange wandelingen maken over de speciaal daarvoor aangelegde wandelpaden. Er is zelfs een wandelroute die in het teken staat van Vincent van Gogh! De 15 kilometer lange Potstalroute voert je niet alleen door het prachtige bosgebied, maar ook langs één van de 3 bijzondere cultuurhistorische molens. Dus trek je wandelschoenen aan en ontdek Nuenen vanuit jouw heerlijke nieuwe woning in Park Luistruik!

Maak je eigen account Mijn Eigen Huis
Hoe wil je wonen? Meld je aan