Voorzieningen Park Luistruik

Nuenen mag dan een dorp zijn, maar het grote aanbod aan voorzieningen is te vergelijken met die van een stad. Eén van de winkelhoofdstraten is de Parkstraat op slechts 10 minuten lopen van nieuwbouwwijk Park Luistruik.

Eén van de winkelhoofdstraten is de Parkstraat op slechts 10 minuten lopen van nieuwbouwwijk Park Luistruik. Hier vind je de bekende supermarkten en speciaalzaken voor alle dagelijkse boodschappen. Dit aanbod, aangevuld met een aantal unieke familiewinkels en de markt op maandagmiddag maakt dat je je in Park Luistruik in Nuenen meteen thuis voelt. 

image alt

Horeca

Aan horecagelegenheden in de omgeving van Park Luistruik geen gebrek. In Nuenen is de kwaliteit van restaurants en cafés hoog te noemen. Bij toprestaurant Olijf en sterrenzaak Lindenhof is het de hele avond culinair genieten! Een stukje verderop kun je bij Het Park de avond afsluiten bij een aantal gezellige Brabantse cafés. En dat alles op nog geen geen 10 minuten loopafstand!

image alt

Kindvriendelijke wijk

Naast alle andere voordelen is Park Luistruik ook nog eens een kindvriendelijke wijk. Je mag in de wijk met de auto maximaal 30 km/h rijden en er zijn verschillende scholen in de omgeving. Pleincollege Nuenen ligt aan de zuidkant tegen het nieuwbouwproject aan en basisschool de Dassenburcht ligt op slechts 5 minuten fietsafstand. Ook voor kleine kinderen is Park Luistruik een fantastische plek om op te groeien. Zo ligt aan de westkant van het plangebied Speeltuin De Kievit. Ideaal toch?

image alt

Voor de sportievelingen

Voor de sportieve inwoners van Nuenen is er veel keuze in sportverenigingen. Zo zijn er verenigingen voor volleybal, voetbal, hockey, honk- en softbal en meerdere tennisverenigingen.

Hoe kom ik bij Park Luistruik? Bereikbaarheid
Maak je eigen account Mijn Eigen Huis