Opgeleverd

Allerlaatste kans in Park Luistruik

19 augustus '20

Park Luistruik is toe aan haar afronding. Wil je nog een nieuwbouwwoning in dit prachtige plan kopen? Goed nieuws, er komt weer een nieuwe fase aan Park Luistruik. Veld B vormt rondom een binnenhof 31 woningen. Verdeeld over meerdere woonblokjes vind je de herkenbare witte woningen van het nieuwbouwplan in Nuenen. Welke is jouw favoriet?

image alt

Hoek- en rijwoningen

Hoe mooi zijn nu ook de hoek- en rijwoningen van Veld D! Witte gevels, hoge ramen en een gedetailleerde afwerking. Het allerlaatste aanbod in Park Luistruik bestaat uit 31 woningen.Net als in de rest van het nieuwbouwplan staan ook hier diverse type woningen rondom een parkeerhof. Fijn al die auto's uit het straatbeeld! Wil jij in het mooie Park Luistruik wonen? Meld je dan aan als belangstellende!

Rijwoningen Veld B
image alt

2 onder 1 kapwoningen

De meeste woningen in Veld B zijn rijwoningen maar er zijn ook enkele 2 onder 1 kapwoningen in deze nieuwe fase. Geen standaard woning met garage zoals je bij dit type zou verwachten maar een prachtige woning met een extra grote begane grond. Heerlijk groot voor je hele gezin, iedereen een eigen plekje in dit huis en een zonnige tuin op het westen. Dat worden lange zomeravonden buiten! Interesse? Meld je alvast aan!

Bekijk de woningen

Verwachte start verkoop

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van deze nieuwe fase. Naar verwachting start de verkoop na de zomer. In elk geval zo snel mogelijk. Belangstelling voor deze nieuwbouwwoningen in Nuenen? Meld je alvast aan!