Opgeleverd

Bestemmingsplan nieuwe fase Park Luistruik onherroepelijk

24 april '19

Het ontwerp van het bestemmingsplan heeft tot eind 2018 ter inzage gelegen. In de (circa) 12 weken daarna zijn ingebrachte zienswijzen beoordeeld, is het bestemmingsplan aangepast en heeft de gemeenteraad van Nuenen in februari 2019 ingestemd met het nieuwe bestemmingsplan. Het aangepaste bestemmingsplan heeft in maart 2019 opnieuw voor een periode van 6 weken ter inzage gelegen. Tijdens deze inzagetermijn is er geen beroep ingediend door belangstellenden. En dat is goed nieuws! Want dit betekent dat het bestemmingsplan nu onherroepelijk is.

De verwachte planning

Omdat het bestemmingsplan nu onherroepelijk is hebben we beter zicht op de planning en kunnen we alvast melden dat de woningtypes van fase 4.1 binnenkort op de website staan bij het woningaanbod. Benieuwd wanneer naar verwachting de verkoop gaat starten? Meer hierover lees je bij de planning.

Aanmelden belangrijk

Ben je geabonneerd op de nieuwsbrief, dan ontvang je een e-mailbericht op het moment dat het nieuwe aanbod op de website staat. De eerste schetsen, kenmerken en prijsindicaties zijn dan al te zien.
Maar misschien nog wel belangrijker; vanaf het moment dat het aanbod online staat kun jij je ook aanmelden voor fase 4.1. Dit doe je door jouw persoonsgegevens in te vullen bij tenminste één woningtype. En jouw aanmelddatum kan straks een belangrijke rol spelen bij de toewijzing. Houd de e-mailnieuwsbrieven dus goed in de gaten en mis niets meer!

Wanneer volgt meer info over de woningen?

Achter de schermen zijn we druk bezig met de tekeningen en de verkaveling van fase 4.1. Wanneer deze stukken ver genoeg zijn uitgewerkt gaan we starten met het maken van impressies en woningplattegronden. Uiteraard houden wij je tussentijds op de hoogte van de voortgang.