Ontwerp bestemmingsplan nieuwe fase

1 november '18

Achter de schermen wordt door de betrokken partijen van Park Luistruik hard gewerkt aan de vervolgfase. 

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Luistruik 2018’ ligt sinds 10 oktober gedurende zes weken op het gemeentehuis, Jan van Schijnveltlaan 2 in Nuenen, ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan kan worden ingezien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Tijdens de inzage termijn kun je een zienswijze indienen m.b.t. het ontwerp van het bestemmingsplan.

Uitnodiging omwonenden

De gemeente heeft de omwonenden van het plan uitgenodigd voor een informatieavond over het plan Park Luistruik op woensdag 31 oktober jl. Tijdens deze informatieavond zijn de omwonenden geïnformeerd over de bestemmingsplanprocedure, de laatste stand van zaken en de vervolgstappen.

Planning

Het stedenbouwkundig plan begint steeds meer vorm te krijgen. Uiteraard zijn we ook al bezig met het tekenen van de woningtypes en de plattegronden. Het is nu nog nét iets te vroeg om de nieuwe fase online te plaatsen bij het woningaanbod. De verwachting is dat we vóór de jaarwisseling de nieuwe fase op de website gaan aankondigen. Onder het kopje planning lees je op hoofdlijnen welke vervolgstappen we komend jaar gaan maken.

Wil je op de hoogte blijven van het nieuws? Meld je dan alvast aan via de homepagina.