Opgeleverd

De impressies van de woningen in Veld C zijn klaar!

26 mei '20

De definitieve beelden van de woningen in Veld C zijn klaar. Ben jij benieuwd hoe de woningen eruit gaan zien? Bekijk ze snel, want ook van binnen zijn de woningen prachtig!

Bekijk de woningen
image alt

Veld C komt tot leven

Bouwveld C bestaat uit 28 woningen die rondom een binnenhof staan. Er komen 2 onder 1 kap-, hoek- en rijwoningen in deze fase. We hebben van het exterieur en interieur gave impressies laten maken zodat jij een goed beeld krijgt bij de woningen. Wat vallen ze mooi op met de witte gevels en hoge ramen! Heb je interesse in een woning in Veld C? Bekijk het (woning)aanbod en meld je aan als belangstellende voor het (woning)type van je voorkeur. Dan krijg je automatisch het laatste nieuws in je mailbox en hoor je als eerst wanneer de verkoop start!

Bekijk het aanbod

Maak alvast een account aan

Om in aanmerking te komen voor een woning in Veld C, heb je een persoonlijk account nodig voor 'Mijn Eigen Huis'. In deze omgeving kun je je favoriete woningen bewaren en je daarvoor inschrijven zodra de verkoop start. Ook komen hier de benodigde verkoopstukken en -documenten beschikbaar. Heb je interesse in Veld C en heb je nog geen Mijn Eigen Huis account? Maak dit nu aan en markeer het woningtype van jouw voorkeur als favoriet!