Definitieve plattegronden per bouwnummer online

24 september '19

Onlangs zijn alle bouwnummers bij het woningaanbod komen te staan. Op dat moment werden de plattegronden soms gespiegeld weergegeven omdat we toen nog bezig waren met de uitwerking van de overige plattegronden. Nu is alles klaar en bekijk je alle plattegronden van de individuele bouwnummers per verdieping. Dit betekent bijvoorbeeld dat de entreehal en de trap van de bouwnummers nu op de juiste plek zijn ingetekend.

Wanneer volgen de optietekeningen?

Op het moment dat de verkoop start staan alle digitale verkoopstukken bij het woningaanbod en in het Mijn Eigen Huis account. Bij deze verkoopstukken vind je ook de optietekeningen. Op die tekeningen zie je welke opties allemaal mogelijk zijn. Op de koperskeuzelijst bekijk je de meerwerkkosten van de opties. Tijdens de inschrijfperiode van ongeveer een week heb je tijd genoeg om alles rustig door te nemen en je in te schrijven voor je favoriete bouwnummer(s). De opties kun je op dat moment nog niet doorgeven. Dit doe je later in overleg met de aannemer.

Waar bekijk ik de plattegronden?

Alle plattegronden bekijk je bij het woningaanbod. Selecteer eerst een woningtype, daarna een bouwnummer en vervolgens een verdieping naar keuze. Het inrichten kan gaan beginnen!

Woningaanbod