Opgeleverd

Definitieve prijzen appartementen Veld E

18 februari '20

De laatste puntjes zijn op de i gezet en de definitieve prijzen per appartement op deze website gezet. Interesse in een prachtig appartement of penthouse in Park Luistruik in Nuenen? Lees dan snel verder om de koopsom te zien van jouw favoriete appartement. 

image alt

De v.o.n. prijzen per appartement

In mei 2019 zijn de eerste beelden van de koopappartementen in Park Luistruik Veld E op de website geplaatst met daarbij een indicatie van de vanaf-prijzen met de inzichten van dat moment. In de tussentijd zijn de bouwkosten fors gestegen en zien we sterke prijsstijgingen op de woningmarkt. Uiteraard heeft dit ook invloed op de definitieve verkoopprijzen in Park Luistruik.

Wil je weten wat jouw favoriete appartement vrij op naam kost?

Bekijk de prijzen

Binnenkort start de verkoop

De verkoop van de 28 appartementen in beide woontorens start binnenkort (datum volgt). Het inschrijfproces is volledig digitaal en dat houdt in dat je jouw voorkeuren (maximaal 5 appartementen) online kunt doorgeven, via jouw Mijn Eigen Huis account. Je hebt dan een week de tijd om jouw voorkeuren door te geven. Daarna vindt de toewijzing van de appartementen plaats. Je krijgt per mail te horen of jij een appartement toegewezen hebt gekregen én je ziet het in jouw account van Mijn Eigen Huis. 

Tip: Nu je weet wat de koopsom is van jouw favoriete appartement is het verstandig om een financiële check te doen. Je vergroot hiermee de kans op een woning. Wat houdt dat precies in en waarom zijn jouw kansen dan groter? We vertellen het je graag op de pagina over de Financiele check.

MEH
verkoopprocedure