Fase 4.1 verdeeld in bouwveld A en bouwveld E

7 juni '19

Fase 4.1 bestaat nu uit bouwveld A en bouwveld E. De hoek- rijwoningen worden gebouwd in bouwveld A en de twee appartementencomplexen in bouwveld E. Wil jij ná de zomer jouw voorkeuren aan ons doorgeven voor een hoek- of een rijwoning dan moet je zijn aangemeld voor bouwveld A. We leggen graag aan je uit waarom, en hoe dit werk.

Waarom wordt fase 4.1 opgesplitst?

De afgelopen maand hebben we beter zicht gekregen op de planning van de 53 koopwoningen in fase 4.1. Op dit moment zijn de gesprekken en onderhandelingen met de aannemer over de appartementen nog in een te vroeg stadium. Concreet betekent dit dat de verkoop van de hoek- en rijwoningen en de appartementen niet tegelijk gaat starten.

Omdat we nu twee start verkoop momenten hebben in fase 4.1 wordt deze fase bij het woningaanbod verdeeld in bouwveld A met de 25 hoek- en rijwoningen en bouwveld E met de 28 koopappartementen.

Ik heb interesse in een hoek- of rijwoning. Wat betekent dit voor mij?

Gelukkig niet zo veel. Want jouw aanmelddatum voor fase 4.1 blijft ongewijzigd. Wat je nog wel moet doen is het volgende. Indien je interesse hebt in een hoek- of rijwoning willen we jou vriendelijk verzoeken om nu alvast je persoonlijke gegevens (opnieuw) achter te laten bij het woningtype van jouw voorkeur. Dit is nodig om je in te kunnen schrijven voor maximaal 5 bouwnummers op het moment dat de verkoop ná de zomer start.

Naar bouwveld A

Geplande datum start verkoop

Bouwveld A hoek- en rijwoningen

De verkoop van de 25 hoek- en rijwoningen in bouwveld A start naar verwachting nog altijd ná de zomer. Deze geplande start verkoop datum blijft dus ongewijzigd. We willen je dus nog wel vriendelijk verzoeken om je persoonlijke gegevens (opnieuw) achter te laten bij het woningtype van jouw voorkeur.
(opnieuw) Aanmelden bouwveld A

Bouwveld E koopappartementen

Voor de appartementen in bouwveld E geldt dat de verkoop niet tegelijk zal starten met de hoek- en rijwoningen omdat we nog in gesprek zijn met de aannemer. Naar verwachting start de verkoop van de appartementen in het vierde kwartaal van 2019. Heb je interesse in een appartement, dan hoef je op dit moment verder niets te doen.