Opgeleverd

Heb jij al een financiële check gedaan?

20 februari '20

Als je een appartement in Park Luistruik koopt dan is de financiering een belangrijk onderdeel bij de aankoop van je nieuwe thuis. Heb je interesse in één of meerdere bouwnummers van Veld E? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop start.

image alt

Upload je financiële check, zodra de verkoop start

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de appartementen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door nadat de verkoop is gestart een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft.

Van Santvoort Makelaars

Wist je dat je het volledige aankoopproces van jouw nieuwe appartement volledig digitaal kunt doorlopen? Je geeft online je voorkeuren door, wacht tot de toewijzing, accepteert de optie als je een appartement toegewezen hebt gekregen, start het aankoopproces en zet tenslotte je handtekening ook nog eens digitaal onder de overeenkomsten. Maar wat als je liever met een makelaar om tafel gaat? Kan dat dan nog wel? Natuurlijk! We hebben Van Santvoort Makelaars in Eindhoven en Nuenen voor je klaar staan om je door dit aankoopproces te leiden.

Van Santvoort Makelaars
Boutenslaan 195A
5654 AN Eindhoven

Van Santvoort Makelaars
Berg 2
5671 CC Nuenen

Bekijk de apartementen? Lees meer over de woningen?
Verkoopprocedure en meer Online een woning kopen