Opgeleverd

Zo bereid je je goed voor op de verkoop

2 juni '20

De start verkoop van Veld C in Park Luistruik komt steeds dichterbij (datum volgt snel) maar wist je dat als de woningen in verkoop gaan je jouw nieuwe huis volledig online kunt kopen? Hoe dat in zijn werk gaat leggen we graag aan je uit.

image alt

Maak een Mijn Eigen Huis account aan

Een account van Mijn Eigen Huis is een persoonlijke online omgeving waar je al je favoriete woningen opslaat en met elkaar vergelijkt, (persoonlijke) berichten leest, documenten kan downloaden en je voorkeuren doorgeeft. Heb je nog geen account? Doe dat dan snel want je kunt alleen die ene favoriete woning kopen als je een account hebt aangemaakt.

Online voorkeuren doorgeven

Als de verkoop start en je hebt je al aangemeld als belangstellende dan ontvang je een nieuwsbrief in je mailbox. De link die daarin staat verwijst naar een pagina waarop de stappen worden uitgelegd en hoe je jouw voorkeuren doorgeeft. Na het doorgeven van je voorkeuren, wacht je op de toewijzing. Op de dag van toewijzing ontvang je een e-mail met daarin de uitslag van de toewijzing en zie je of je een optie op de woning hebt gekregen of dat je helaas op de reservelijst staat. Heb je een optie op de woning dan bevestig je deze in jouw account en vervolgens maak jij zelf de keuze of je eerst een (digitale) afspraak met de makelaar wilt of dat je direct online gaat kopen. Met online kopen vul je jouw persoonlijke gegevens in, zodat wij de contracten voor je op kunnen maken. Uiteindelijk teken je na een paar dagen digitaal de contracten en is de woning van jou!

image alt

Vergeet de financiële check niet

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door nadat de verkoop is gestart een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft. Wil jij een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek met financiële check met bijvoorbeeld de Rabobank? Neem dan contact op via onderstaande button. Vanwege jouw en onze gezondheid worden gesprekken bij voorkeur online of telefonisch gehouden.

Aanvraag financiële check