Het sanitair, de tegels en de keukens van bouwveld A

13 september '19

Het huis wordt niet alleen van buiten aangekleed. Wat jij straks in je huis krijgt is net zo belangrijk: hoe ziet de badkamer er uit en welke tegels komen op de vloeren en de wanden in de ruimtes met sanitair? En wat kan ik straks uitkiezen bij de keukenshowroom van Van Wanrooij?

Laat je inspireren bij Van Wanrooij Warenhuys

Voor het uitkiezen van het sanitair, de tegels en de keuken kun je straks terecht bij Van Wanrooij Warenhuys. Je kunt hier je eigen droomhuis samenstellen. Van de woonkamer tot en met de zolder. In jouw nieuwbouwwoning heeft Van Wanrooij Warenhuys een selectie gemaakt van strak en modern sanitair en mooie tegels. En voor de keuken krijg je een keukencheck waarmee jij los kunt gaan in de keukenshowroom! Kun je niet wachten? Blader alvast door het digitale inspiratiemagazine en neem een kijkje op de website van Van Wanrooij Warenhuys.

Inspiratiemagazine

Welk sanitair krijg je op de badkamer en de toilet?

De toilet op de begane grond en de badkamer op de eerste verdieping zijn voorzien van sanitair van het merk Villeroy en Boch.

Toilet begane grond

De toilet op de begane grond wordt strak en modern afgewerkt. De wandcloset is wit keramisch en het inbouwreservoir van de toilet is netjes achter de wand met tegels verwerkt. Bij de toilet komt een wastafeltje met een chroom fonteinkraan.

Badkamer 1ste verdieping

In de doucheruimte krijg je een strak afvoerputje Easydrain Aqua Compact met RVS rooster. De douchestang en -thermostaat zijn van chroom en het merk is HansGrohe. De toilet op de badkamer wordt op dezelfde wijze uitgevoerd als op de begane grond. De wit keramische wastafel heeft een wastafelmengkraan van het merk HansGrohe.

Moderne tegels

Op de toilet op de begane grond worden vloertegels aangebracht van 20 x 20 cm en wandtegels van 15 x 20 tot 150 cm hoog. De wand boven de wandtegels wordt afgewerkt met structuurspuitverf. Op de badkamer worden vloertegels aangebracht van 20 x 20 cm. De wandtegels tot aan het plafond zijn 15 x 20 cm. De kleur van de tegels is bepaal je helemaal zelf! Maak een afspraak bij de showroom en laat je adviseren!

Stel je eigen keuken samen

Voor het samenstellen van je keuken krijg je een keukencheck waarmee je jouw keuken compleet maakt. Je bepaalt zelf of je de check gebruikt voor je keukenkasten, keukenapparatuur of voor een keukenwerkblad. De rijwoningen (tussenwoningen) krijgen een keukencheque ter waarde van €3.000,- incl. 21% btw en de waarde van de hoekwoningen bedraagt €3.500,- incl. 21% btw. Indien je gebruikt wilt maken van een andere keukenshowroom ontvang je de helft (in contanten) van de keukencheck waarmee je elders een keuken kunt samenstellen.

  Bekijk de online kavelkaart
  Bekijk het inspiratiemagazine