Hoe ziet de planning van een nieuwe fase er uit?

3 juli '19

Over niet al te lange tijd start de verkoop van een nieuwe fase in Park Luistruik. Ben je benieuwd hoe we jouw als geïnteresseerde op de hoogte houden en wanneer we wat gaan communiceren? Op het moment dat een nieuwe fase met woningen wordt aangekondigd wil je uiteraard weten wanneer de verkoop start. Vóór en ná de start verkoop gaan wij je zo goed mogelijk informeren over je nieuwe droomhuis.

Stap voor stap richting de start verkoop

Wat we communiceren vóór dat een verkoop daadwerkelijk start is behoorlijk wat informatie. Hieronder lees je wat onder andere aan bod komt. De stappen zijn chronologisch opgesteld, maar het kan zijn dat deze communicatiemomenten gaan wisselen. Dit komt omdat we je tijdig en gelijkmatig proberen te voorzien van informatie. Dus als het ene communicatiemoment wat langer op zich laat wachten, dan proberen we je toch een update te geven over een ander interessant onderwerp.

Woning toegewezen gekregen? De route naar je droomhuis!

Er komt natuurlijk veel kijken bij het kopen van een nieuwbouwhuis. Zoals bijvoorbeeld het regelen van je hypotheek, het transport bij de notaris of het uitzoeken van meerwerk. Maar ook de bouwperiode en de oplevering. Kortom: er komen dus behoorlijk wat zaken op je af als je een nieuwbouwwoning koopt. Wij hebben alvast de belangrijkste 10 stappen voor je op een rij gezet. Bij de servicepagina Woning Kopen kun je de hele videoserie in één keer bekijken of kies zelf een onderwerp waar je meer over wilt weten.