Opgeleverd

Maak kennis met bouwveld A in Park Luistruik

18 juli '19

Een tijdje terug hebben we de verdeling kenbaar gemaakt binnen Fase 4.1 tussen bouwveld A en bouwveld E. In bouwveld A worden straks 25 hoek- rijwoningen gebouwd. Ook is dit de eerste fase sinds lange tijd in Park Luistruik waar nieuwe woningen straks in de verkoop gaan! Hoog tijd om wat meer informatie te geven over deze eerste fase met 25 woningen.

Herkenbare elementen van Park Luistruik

Net als in voorgaande fases wordt ook de eerste fase met nieuwe woningen groen en met de auto's zoveel mogelijk uit het zicht. Op die manier wordt de link gelegd naar de eerdere fases in Park Luistruik, maar nog veel belangrijker; ontstaat een mooi buurtje waar jij straks heerlijk kunt wonen!

Groen inrichtingsplan

Voor het groenontwerp heeft landschapsarchitect Urban Jazz een inrichtingsplan gemaakt. Het inrichtingsplan is geïnspireerd op het al gebouwde deel aan de noordzijde. Zo is de materiaalkeuze en sfeer vergelijkbaar met die van het noordelijke deel. Het plan houdt rekening met een grote hoeveelheid bestaande bomen. Het inrichtingsplan wordt straks zichtbaar op de impressies waar we in de zomer mee gaan starten. Kun jij ook niet wachten? Meld je aan voor fase 4.1 bouwveld A en blijf zo op de hoogte!

Auto's uit het zicht

Koop je straks een nieuwbouwhuis in Park Luistruik fase 4.1 bouwveld A, dan parkeer je de auto in het parkeerhofje aan de achterzijde van de woningen. En in dat parkeerhofje wordt voor iedere woning een parkeerplaats gereserveerd. We moeten wel voldoen aan de parkeernorm. Om hieraan te voldoen worden de overige parkeerplaatsen aangelegd in de openbare ruimte. Ook hier proberen we, waar mogelijk, deze zoveel mogelijk uit het zicht te houden.

Hoe is bouwveld A ingedeeld?

Bouwveld A bestaat straks uit vijf woonblokjes. Op het eerste oog is er misschien weinig variatie zichtbaar tussen de woningen, maar variatie is er wel degelijk. Een aantal verschillen op een rij.

  • De dakvorm: een aantal woningen krijgt géén zolder met een zadeldak, maar een volwaardige derde verdieping met plat dak.
  • De breedte: de ene woning is binnen 5,1 meter breed, de andere woning is binnen 5,4 meter breed.
  • De entreehal: meestal is de voordeur gesitueerd in de voorgevel van de woning. Bij sommige hoekwoningen is de voordeur uitgevoerd in de zijgevel. Hierdoor ontstaat gelijk een afwijkende entreehal en begane grond.
  • De tuinen (want het draait uiteraard niet alleen om het huis zelf): de ligging is divers. Je kunt straks kiezen voor een tuin op het noorden, oosten, zuiden of westen. Ook de diepte van de tuin is divers.

Benieuwd naar de planning?

Op de website hebben we een planning geplaatst met de communicatiemomenten over een nieuwe fase. Hierdoor weet je wat er nog allemaal aan gaat komen en wat er al aan informatie op de website staat.

Bekijk de planning
  Planning nieuwe fase
  Bekijk de woningen