Nieuw woningaanbod in Park Luistruik

13 maart '20

Goed nieuws, er komt weer een nieuwe fase aan Park Luistruik. Veld C vormt rondom een binnenhof 28 woningen. Verdeeld over 5 woonblokjes vind je de herkenbare witte woningen van het nieuwbouwplan in Nuenen. Heel voorzichtig laten we je eerste schetsen al zien. Welke is jouw favoriet?

image alt

Hoek- en rijwoningen

Hoe mooi zijn nu ook de hoek- en rijwoningen van Veld C! Witte gevels, hoge ramen en een gedetailleerde afwerking. In totaal staan straks verdeeld over 5 woonblokjes diverse type woningen rondom een parkeerhof. Fijn al die auto's uit het straatbeeld! Diverse varianten van gevels maar ook het aantal woningen in een rij varieert. Vind je ze mooi en wil je in het mooie Park Luistruik wonen? Meld je dan aan als belangstellende!

Rijwoningen Veld C
image alt

2 onder 1 kapwoningen

De meeste woningen in Veld C zijn rijwoningen maar er zijn ook enkele 2 onder 1 kapwoningen in deze nieuwe fase. Geen standaard woning met garage zoals je bij dit type zou verwachten maar een prachtige woning met een extra grote begane grond. Heerlijk groot voor je hele gezin, iedereen een eigen plekje in dit huis en een zonnige tuin op het westen. Dat worden lange zomeravonden buiten! Interesse? Meld je alvast aan!

Bekijk de woningen

Verwachte start verkoop

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van deze nieuwe fase. Naar verwachting start de verkoop medio 2020. Belangstelling voor deze nieuwbouwwoningen in Nuenen? Meld je alvast aan!