Opgeleverd

Nog enkele woningen vrij in Veld C

3 juli '20

Zoek je nog een ideale woning in Luistruik? Kijk dan eens bij de woningen van Veld C. De verkoop is al gestart en er zijn nog maar een paar woningen vrij. Kijk snel of het iets voor jou en je gezin is!

image alt

Een zee van ruimte en licht!

Je zou het vanaf de voorkant niet verwachten. Maar achter die prachtige voordeur vind je een zee van ruimte en licht! De hoek- en rijwoning hebben namelijk standaard grote hoge ramen aan de achterkant en de hoekwoning ook aan zijkant van het huis. En dan die grote tuindeuren! Achterin de tuin staat een houten berging en je auto parkeer je op de parkeerhof achter blokken woningen van Veld C. Ideaal want dat betekent ook geen geparkeerde vreemde auto's voor jouw deur! Op de 1e verdieping zijn 2 slaapkamers en een badkamer met douche, tweede toilet en wastafel. De 2e verdieping is vrij in te delen en er is een technische ruimte waar de wasmachine en droger plaatst. Kortom een perfecte gezinswoning. 

Beschikbaar aanbod

Enthousiast geworden?

Bekijk snel bouwnummers van de beschikbare woningen op de verkavelingskaart en download ook eens de persoonlijke, digitale brochure van jouw favoriete woning!