Opgeleverd

Online kavelkaart bouwveld A

28 augustus '19

Alle bouwnummers van Park Luistruik bouwveld A staan online! De 25 woningen worden nu ook weergegeven op de online kavelkaart. Zo bekijk je eenvoudig en snel de ligging van jouw favoriete woning.

Meer kenmerken van de woning

Voorheen kon je alleen de ligging van de verschillende woningtypes bekijken. Nu is het dus ook mogelijk om de bouwnummers aan te klikken. Klik je vervolgens door naar het betreffende bouwnummer dan zijn daar meer kenmerken van de woning zichtbaar. Bijvoorbeeld de lengte en breedte van de tuin.

Tuinafmetingen indicatief

De lengte en breedte afmetingen die staan vermeld bij de tuin onder het kopje kenmerken zijn circa afmetingen. Dit betekent dat de tuin in werkelijkheid iets groter of iets kleiner kan zijn. Nadat het perceel is ingemeten door het Kadaster (bij oplevering) zijn de afmetingen definitief.

Plattegronden bouwnummers 121-125

Een tijdje terug zijn nieuwe concept plattegronden op de website geplaatst. Bij hoekwoning type A was een extra variant te selecteren met drie afwijkingen ten opzichten van de standaard plattegrond. Nu alle bouwnummers online staan zijn deze plattegronden te bekijken bij de bouwnummers waar ze van toepassing zijn: bouwnummers 121 t/m 125.

Heb je de eerste gevelbeelden al gezien? Meer over de concept impressies
Alle bouwnummers bekijken? Naar het woningaanbod