Opgeleverd

Appartementen Park Luistruik in verkoop

3 maart '20

Het is zover: de verkoop van de 28 appartementen van Veld E in Park Luistruik is gestart! Alles wat je nodig hebt om je keuze te maken staat online bij het woningaanbod en in jouw account van Mijn Eigen Huis. Verkooptekeningen vind je bij het woningtype onder het woningaanbod en kun je downloaden. Samen met alle overige informatie staan ze ook bij de documenten in het Mijn Eigen Huis account. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons verkoopteam op. 

image alt

Geef je voorkeuren door

Ga er eens goed voor zitten en bekijk alles goed. Geef daarna online maximaal 5 voorkeuren door. Wil je een andere volgorde of een appartement toevoegen of verwijderen uit je lijstje? Dat kan! Aanpassen tijdens de inschrijfperiode kan tot en met 10 maart 17:00 uur. De uitslag van de toewijzing krijg je op donderdag 12 maart na 15:00 uur in je mailbox. In jouw account van Mijn Eigen Huis zie je of je een appartement toegewezen hebt gekregen of dat je op de reservelijst staat. Vergeet je niet jouw financiële check te uploaden?

Nog geen account?

Heb je nog geen account? Maak er dan snel een aan en geef dan je woningvoorkeuren door. Dit kan tot en met dinsdag 10 maart 17.00 uur. Donderdag 12 maart vindt de toewijzing plaats. Je ontvangt uiterlijk aan het einde van die dag de uitslag van de toewijzing in je mailbox. Ook kun je de uitslag van de toewijzing terugvinden in je Mijn Eigen Huis account. 

Account aanmaken