Opgeleverd

Park Luistruik Veld B online in verkoop

1 oktober '20

Het is zover: de verkoop van de laatste woningen in Park Luistruik is gestart! Alles wat je nodig hebt om je keuze te maken staat online bij het woningaanbod en in jouw account. Verkooptekeningen vind je bij het bouwnummer onder het woningaanbod en kun je downloaden. Samen met alle overige informatie staan ze ook bij de overige documenten in jouw account. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons verkoopteam op. 

image alt

Geef je voorkeuren door

Ga er eens goed voor zitten en kies jouw favoriete woning(en) uit. Geef daarna online maximaal 5 voorkeuren door vanuit jouw wensenlijst. Dat doe je met 1 druk op het winkelwagentje. Wil je een andere volgorde of een woning toevoegen of verwijderen uit je lijstje? Dat kan dan via jouw account! Aanpassen tijdens de inschrijfperiode kan tot zondag 11 oktober 17:00 uur. De uitslag van de toewijzing krijg je uiterlijk op maandag 12 oktober in je mailbox. In jouw account zie je welke woning toegewezen hebt gekregen of dat je helaas op de reservelijst staat. Vergeet je niet jouw financiële check te uploaden? 

Voorkeuren doorgeven

Nog geen account?

Heb je nog geen account? Maak er dan snel een aan geef dan je woningvoorkeuren door. Dit kan tot 11 oktober 17:00. Maandag 12 oktober vindt de toewijzing plaats. Je ontvangt uiterlijk aan het einde van die dag de uitslag van de toewijzing in je mailbox. Ook kun je de uitslag van de toewijzing terugvinden in jouw account.