Opgeleverd

Elektrische deelauto’s in Park Luistruik

20 juli '22

Afgelopen periode hebben BPD, VOF Park Luistruik, Gemeente Nuenen en OnzeAuto gepeild of er animo is voor elektrische deelauto's in Nuenen Park Luistruik. Het goede nieuws is dat er voldoende belangstelling is om te starten met 2 elektrische deelauto’s.

image alt

Brandweerkazerne en op het Vincent van Goghplein

De 2 auto’s komen op verschillende plekken te staan: bij de Brandweerkazerne en op het Vincent van Goghplein. Dit zijn tijdelijke locaties. Als de nieuwbouw van Park Luistruik is afgerond dan zullen de auto’s naar een definitieve locatie worden verplaatst. Er wordt gestart met een Hyundai Kona (actieradius 430 km) en een Peugeot E-208 (actieradiuskomt 360 km).

De auto’s worden op vrijdag 26 augustus geplaatst en vanaf dan zijn ze voor de deelnemers te gebruiken. De eerste dertig autodelers die zich aanmelden krijgen een gratis rijtegoed van € 25 om de deelauto eens uit te proberen. Iedereen met een geldig rijbewijs is welkom om mee te doen.

image alt

Abonnementen voor bewoners van Park Luistruik

Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar voor de bewoners. Je kunt je zonder kosten aanmelden om de deelauto uit te proberen. Daarna zijn er bundels met een rijtegoed van € 50, € 100 en € 200 per maand. De verreden uren en kilometers van deze ritten worden dan verrekend met de bundel. Als je vaker gebruik wilt maken van de auto dan is het slimmer om een hogere bundel af te nemen, want dan is het gebruik van de auto voordeliger. Het gratis rijtegoed wordt automatisch verrekend met de gereden ritten.

  Park Luistruik
  Meer nieuws