Opgeleverd

Park Luistruik straks gefaseerd in verkoop

24 april '19

In het groene nieuwbouwplan Park Luistruik wordt de komende jaren nog flink gebouwd. Tussen de grote bomen, de hagen en de grasvelden komen 137 woningen. Deze woningen worden verdeeld over fase 4.1 en fase 4.2. In fase 4.1 komen 78 woningen, waarvan 25 hoek- en rijwoningen en 53 appartementen.

Zit er straks ook een woning voor jou tussen?

Gaat jouw voorkeur uit naar een appartement, dan is er in de eerste fase keuze genoeg: ga je voor kopen of huren? Wil je een 2, 3, of 4 kamerappartement? En wat is jouw ideale oppervlakte voor de buitenruimte? Vragen waar je nu alvast over na kunt denken. Want de komende maanden gaan we je geregeld informeren over de verschillende appartementen.

Maar wat nou als je liever in de tuin zit? Dan is een van de 25 hoek- en rijwoningen met een fijne achtertuin misschien wel meer iets voor jou. En waarschijnlijk heb je ook een voorkeur voor de ligging van de tuin. Je hebt hierin veel mogelijkheden, want de ligging van de tuin is per woningblokje anders; noord, oost, zuid of west.

Interactieve kavelkaart

Op de onderstaande kavelkaart bekijk je nu alvast de ligging van fase 4.1 en fase 4.2. En op het moment dat de woningtypes bij het woningaanbod staan kun je ook die blokjes weer aanklikken.