Opgeleverd

Sanitair van de appartementen

28 februari '20

Heb je je oog laten vallen op een van de charmante appartementen in Park Luistruik? Kijk mee naar het sanitair in jouw nieuwe appartement.

Jouw badkamer

Hoe ziet jouw ultieme badkamer eruit? Is het een functionele basis die je vooral praktisch bedient of jouw eigen miniwellnesscenter? De mogelijkheden voor de badkamer in jouw nieuwe huis zijn talrijk. Voor het sanitair in de appartementen kiezen we voor kwaliteit. Behalve een douchehoek, wastafel en toilet worden de badkamers van alle appartementen, met uitzondering van Type A, ook standaard van een ligbad voorzien.

Nieuwbouw Badkamer
Nieuwbouw Badkamer

Standaard Villeroy & Boch kwaliteit

Zo hebben we voor de toiletruimte, de badkamer en het seperate toilet gekozen voor het merk Villeroy & Boch. De toiletten zijn voorzien van een wandcloset. Standaard is de badkamer voorzien van een wastafel en een betegelde douchehoek. In combinatie met de kranen en doucheset van Grohe maak je gegarandeerd elke dag een frisse start in jouw badkamer. 

Onze sanitairspecialist

Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel warenhuys biedt je de mogelijkheid de badkamer en de toiletruimtes geheel naar wens in te richten. Tijdens een persoonlijk gesprek wordt ter plekke een 3D-ontwerp van de badkamer gemaakt. Je ziet direct hoe een ligbad, een douchecabine of wastafelmeubel er in de badkamer, met uitzondering van type A, uitziet. Wil je graag het toilet en de badkamer aanpassen aan jouw persoonlijke wensen? Dat kan uiteraard! Neem dan na aankoop contact op met jouw kopersbegeleider.