Opgeleverd

3 maart 2020

Online start verkoop appartementen

Op dinsdag 3 maart start om 14:00 uur de online verkoop van de 28 appartementen in de 2 woontorens van Park Luistruik. Tijdens de inschrijfperiode geef je maximaal 5 voorkeuren door via jouw account van Mijn Eigen Huis. Hoe dat werkt leggen we je graag uit!

Meld je aan als belangstellende

25 februari '20

Heb jij je al aangemeld als belangstellende voor de appartementen van Veld E? Dan ontvang je op dinsdag 3 maart een nieuwsbrief met link naar een speciale pagina waarop we het online traject uitleggen en wat je moet doen om je voorkeuren door te geven. Daarna ga je vanuit die pagina naar jouw account van Mijn Eigen Huis. Hier staan ook alle verkoopstukken zoals plattegronden, technische informatie over de woningen maar ook juridische documenten. Neem alles op je gemak door en stel gerust vragen als je die hebt.

Ben je nog niet aangemeld of heb je nog geen account? Geen probleem! Maak snel een account aan van Mijn Eigen Huis. Zo ben je goed voorbereid, hoef je niets te missen en ontvang je op 3 maart de nieuwsbrief.

image alt

Verkoopprocedure en toewijzing

Als op 3 maart de verkoop start heb je tot dinsdag 10 maart 17:00 uur de tijd om maximaal 5 voorkeuren door te geven. Daarna worden alle inschrijvingen verzameld en de appartementen toegewezen. Op donderdag 12 maart is de uitslag van de toewijzing zichtbaar in je Mijn Eigen Huis account én je ontvangt een e-mail met het positieve of helaas minder goede nieuws voor jou. We proberen zoveel mogelijk mensen het appartement van hun hoogste voorkeur toe te wijzen en streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers. Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten en hanteren wij enkele criteria. Meer over de toewijzing zie je in stap 4 van het filmpje hieronder.