Opgeleverd

1 oktober 2020

Online start verkoop

Zet alvast in je agenda! Op donderdag 1 oktober start om 15:00 uur de online verkoop van de woningen van Veld B. Bereid je alvast voor!

Meld je aan als belangstellende

25 september '20

Heb jij je al een wensenlijstje met favoriete bouwnummers gemaakt, jezelf aangemeld als belangstellende én een financiële check geregeld? Dan ben goed voorbereidt en ontvang je op donderdag 1 oktober een e-mail met link naar een speciale pagina waarop we het online traject uitleggen en wat je moet doen om je voorkeuren door te geven. 

Ben je nog niet aangemeld of heb je nog geen account? Doe dat dan nog want zo ben je goed voorbereid, hoef je niets te missen en ontvang je op 1 oktober de e-mail.

image alt

Voorkeuren doorgeven, hoe dan?

Als op 1 oktober de verkoop start kun je maximaal 5 voorkeuren door te geven. Dat doe je door jouw gewenste bouwnummers vanuit het woningoverzicht of de wensenlijst in het winkelmandje plaatsen. Ze worden direct opgeslagen in jouw account. Voorkeuren doorgeven kan tot zondag 11 oktober 17:00 uur. Op maandag 12 oktober is de uitslag van de toewijzing zichtbaar in jouw account én je ontvangt een e-mail.