Opgeleverd

Datum start verkoop Bouwveld A bekend

27 november '19

Goed nieuws! De prijzen van de 25 woningen in Park Luistruik Bouwveld A zijn definitief! Dat betekent dat je de start verkoopdatum kunt noteren in je agenda. Op dinsdag 3 december om 17:00 uur is het zover. Ga jij voor zo'n fijne hoekwoning of tussenwoning in Nuenen? Aan jou de keuze! We vertellen je graag alles over de online verkoop.

image alt

Meld je aan

Heb jij je aangemeld als belangstellende voor Park Luistruik Bouwveld A, door bijvoorbeeld het aanklikken van een hartje bij een van de woningtypes? Dan krijg je dinsdag 3 december om 17.00 uur een e-mail met een link naar de verkoopdocumenten. Hier staan dan alle verkoopstukken zoals plattegronden, technische informatie over de woningen maar ook juridische documenten. Neem alles op je gemak door en stel gerust vragen als je die hebt. 

Ben je nog niet aangemeld of heb je nog geen account? Geen probleem! Maak snel een account aan van Mijn Eigen Huis. Zo ben je goed voorbereid, hoef je niets te missen en ontvang je op 3 december de nieuwsbrief. 

Woningaanbod
image alt

Geef je voorkeuren door

Als op 3 december de verkoop is gestart neem je alle documenten op je gemak door en geeft je tijdens de inschrijfperiode jouw voorkeuren door. Dat kunnen er maximaal 5 zijn. Dit kan tot dinsdag 10 december 17.00 uur. Neem gerust de tijd, want het maakt niet uit hoe snel je inschrijft. Voorkeuren doorgeven kan tijdens de inschrijfperiode alleen via een account van Mijn Eigen Huis. Heb je nog geen account? Maak er dan voor de verkoop start snel één aan.

3 december 2019

Online start verkoop

Zet in je agenda! De online verkoop van 25 woningen van fase 4.1 Bouwveld A start om 17:00 uur. Niet vergeten.

Toewijzing

Op dinsdag 10 december om 17.00 uur sluit de inschrijving, en dan?

Alle inschrijvingen verzameld en de bouwnummers worden toegewezen. Donderdag 12 december na 15.00 uur is de uitslag te zien in je Mijn Eigen Huis account én je ontvangt een mail met de uitslag van de toewijzing. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen en streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers. Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten en hanteren wij enkele criteria.