Nieuw woningaanbod in Park Luistruik

8 mei '19

Het heeft even geduurd. In 2015 werd de laatste halfvrijstaande woning in Park Luistruik opgeleverd. En nu het bestemmingsplan van het resterende deel onherroepelijk is, staat het nieuwe woningaanbod op de website. De eerstvolgende fase in Luistruik wordt fase 4.1 met 78 nieuwbouwwoningen, waarvan 53 koopwoningen. Het aanbod bestaat uit hoekwoningen, rijwoningen en appartementen.

Aanmelden kan nu en is belangrijk

Wil jij volledig op de hoogte blijven van de woningen in fase 4.1, meld je dan gelijk aan voor één of meerdere woningtypes. Je blijft dan niet alleen op de hoogte, ook wordt op dat moment jouw aanmelddatum vastgelegd. En dat kan straks een belangrijke rol spelen bij de toewijzing.

Meld je aan

Veelzijdig in woningen en mensen

De een die gaat voor het eerst op zichzelf wonen in een huurappartement, de ander ruilt zijn geliefde 2 onder 1 kapwoning in nu steeds meer onderhoud om de hoek komt kijken. En net als in de voorgaande fases gaan ook in fase 4.1 jonge gezinnen en stellen landen. Met diverse woningtypes in verschillende prijscategorieën wordt Park Luistruik veelzijdig in mensen en woningen.

Bekijk de woningtypes
gezinnen
omgeving
gezin en ouder