Opgeleverd

Dit zijn ze; de impressies van de laatste woningen

21 augustus '20

De allerlaatste woningen in Park Luistruik staan in Veld B. Het sluitstuk van het nieuwbouwproject in Nuenen bestaat net als vorige fases uit heel divers aanbod. De impressies zijn klaar!

Bekijk de woningen
image alt

Rijwoningen en 2 onder 1 kapwoningen

Veld B bestaat uit 31 woningen die worden gebouwd rondom een parkeerhof. Geen auto's voor de voordeur maar lekker veel groen. Er komen net als in de vorige fase ook weer 2 onder 1 kapwoningen en rijwoningen. De impressies van deze allerlaatste fase geven een goed beeld van de buitenkant maar ook van binnen zijn ze prachtig. Wat vallen ze mooi op met de witte gevels en hoge ramen! Heb je interesse in een woning in Veld B? Bekijk dan het aanbod en meld je aan als belangstellende voor deze laatste fase. Je krijgt dan automatisch het laatste nieuws in je mailbox en hoor je als eerste wanneer de verkoop start!

Bekijk het aanbod
image alt

Alle bouwnummers online

Voor het gemak hebben we ook de bouwnummers al voor je bij het aanbod geplaatst. En om het nog duidelijker in beeld te krijgen waar welke woning komt in deze fase, bekijk je de kavelkaart. De rijwoningen zijn er vanaf circa € 309.500 en de 2 onder 1 kapwoningen zijn circa € 439.000. Dit zijn indicatieve prijzen, de definitieve volgen.

Bekijk de woningen

Verwachte start verkoop

Achter de schermen zijn we druk bezig om de stukken kompleet te maken. De datum van start verkoop volgt zo snel mogelijk. Schrijf je alvast in als belangstellende want dan mis je nooit iets en blijf je op de hoogte!

Maak alvast een account aan

Om straks in aanmerking te komen voor een woning in Veld C, heb je een persoonlijk account nodig. In deze omgeving kun je je favoriete woningen bewaren en je daar inschrijven zodra de verkoop start. Ook staan er dan de benodigde verkoopstukken en documenten. Heb je interesse in Veld B en heb je nog geen Mijn Eigen Huis account? Maak dit nu aan en markeer het woningtype van jouw voorkeur als favoriet!